CLAAS ORIGINAL-tilbehør

Den allsidige pakken.

Kamerasystemer, førerhusutstyr, frontvekter, dekk - oppdag vårt omfattende utvalg av tilbehør nå.

CLAAS ORIGINAL-tilbehør

Den allsidige pakken.

Kamerasystemer, førerhusutstyr, frontvekter, dekk - oppdag vårt omfattende utvalg av tilbehør nå.

CLAAS ORIGINAL Tilbehør - ideelt supplement

Et bredt utvalg av frontvekter og et høykvalitets kamerasystem lar maskinen din håndtere enhver situasjon. Ergonomiske seter, radioer og mye mer sikrer også høy komfort i førerhuset, og gjør til og med en lang arbeidsdag behagelig.


Skarpt bilde med ekstremt robust kvalitet.

CLAAS Kamerasystem PROFI CAM 3

Kameraløsninger fra CLAAS gir maskinføreren øynene han trenger - uavhengig av maskin eller arbeidssituasjon. Takket være den modulære utformingen, kan PROFI CAM 3 brukes fleksibelt, enten på én maskin eller alle maskinene. Den absolutt høye kvaliteten på utførelsen sikrer at kameraet passer for alle typer landbruksarbeid. Uansett om det er vått eller møkkete.


Komfort betyr støtte i arbeidet.

CLAAS førerhustilbehør

Vi tilbyr deg nyttig tilbehør for å gjøre hverdagen i førerhuset så hyggelig som mulig. Bruk setetrekkene våre, gulvmatter og radioer for å bringe enda mer komfort inn i ditt førerhus.


For hver maskintype, for hver arbeidsoppgave.

CLAAS frontvekter

CLAAS tilbyr også et bredt spekter av produkter når det gjelder riktig ballastering. Du vil finne riktig frontvekt for alle bruksområder og for hver maskintype. Med det nye DRIVE-IN-konseptet blir frontvektene enkelt tilpasset traktorens rådende behov og justeres på noen få minutter.


Løsninger med profil.

CLAAS dekk

Når vi kommer til dekk, så tilbyr CLAAS et bredt spekter som gir riktig produkt for alle jordtyper og alle maskintyper.


Nyskapende. Økonomisk. Reduserte sporskader.

CTIC dekktrykkregulering

Jorda i ordets ytterste konsekvens er grunnlaget for enhver jordbruksproduksjon. Så vern av jordsmonnet er av spesiell betydning og, til og med, påkrevd i henhold til jordvern. CLAAS tilbyr deg to systemer for dekktrykkregulering: CTIC og CTIC 2800 (med ekstra kompressor).